grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Сарадњом Општине и мјештана уређен још један локални пут у Бијелој

  • четвртак, 17 септембар 2020 12:53

PutNSL17Јуче су у Бијелој, у мјесту Граб изнад Дјечијег дома, завршени радови на бетонирању локалног пута.

Air Jordan 11 For Sale

Ово је још један у низу пројеката уређења градске путне мреже који су реализовани захваљујући сарадњи и заједничком учешћу Општине Херцег Нови и мјештана, а укупна вриједност завршеног посла је скоро 12 хиљада еура.
На овај начин ријешен је дугогодишњи проблем мјештана улице, која је била у толико лошем стању да је током обилних падавина било готово немогуће доћи до неких кућа. Санацијом пута у дужини од око 200 метара, коначно је уређен прилаз кућама у овом дијелу града.
Како је казао предсједник Мјесне заједнице Бијела Николе Самарџића, радови су почели прије десетак дана, а завршени су јуче.
-Сада је мјештанима омогућен прилаз кућама и парцелама у њиховом власништву, а са овом инвестицијом се и олакшава могућност изградње објеката у овом дијелу Бијеле, казао је Самарџић и додао да на потезу од Јадранске магистрале до насеља живи двадесетак породица.
Како је додао, у Бијелој ће у наредном периоду бити извођени радови на више локација. У плану су санација пута код насеља Бијела шкољка, изградња јавне расвјете на неколико локација, као и санација Дома културе како би тај објекат био на услузи грађанима и удружењима.