grbHNnew
  Herceg-Novi Municipality
Official website

Јавни позив за предлагање чланова/ица Првостепене комисије за усмјеравање дјеце са посебним образовним потребама Општине Херцег Нови

  • Published: Wednesday, 02 September 2020 11:01

njegosevaulica2020Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови објављује Јавни позив за предлагање чланова/ица Првостепене комисије за  усмјеравање дјеце са посебним образовним потребама Општине Херцег Нови.

Read more...

Општина Херцег-Нови ће подржати пројекат „Објављивање фотомонографије „Бока Которска“ Милоша Црњанског“

  • Published: Tuesday, 01 September 2020 15:35

herceg noviNAS01092020Планираним буџетским средствима за издавачку дјелатност Општина Херцег-Нови ће ове године подржати пројекат „Објављивање фотомонографије „Бока Которска“ Милоша Црњанског“, обавјештавају из Секретаријата за културу и образовање.

Read more...

Херцег Нови постао члан Европске федерације градова са фортификацијама

  • Published: Thursday, 27 August 2020 13:52

EFGnsl2020Херцег Нови је званично постао члан Европске федерације градова са фортификацијама - EFFORTS. Овим је Херцег Нови постао дио заједнице градова чија је мисија очување и употреба фортификационог наслијеђа, као сталне везе с нашом заједничком европском историјом и предуслова за друштвени, економски и просторни развој.

Read more...

Објављена брошура “Херцегновске задужбине”: Сачувајмо задужбинаре и њихова дјела од заборава

  • Published: Tuesday, 25 August 2020 14:41

hz00Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови уредио је брошуру “Херцегновске задужбине”, која пружа увид у историју и традицију задужбинарства у нашем граду, али и основне податке о знаменитим личностима које су граду у наслијеђе оставиле зграду или установу.

Read more...

Општина Херцег Нови обезбиједила 1748 уџбеника за ђаке првих пет разреда основних школа

  • Published: Monday, 24 August 2020 14:02

NasUdzb24082020Општина Херцег Нови је и ове године проширила број дјеце којима ће бити додијељени комплети уџбеника, на пет разреда.

Read more...
FaLang translation system by Faboba