zgrada OHN24Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама расписује Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег Нови за пројекте невладиних организација у 2024. години.

zgrada OHN24Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама донијела је одлуку о утврђивању приоритетних области за финансирање пројеката за 2024. годину, које ће имати предност при оцјењивању и доношењу Одлуке о финансирању пројеката.

00sahIgaloОсмодневно екипно такмичење које садржи четири шаховска турнира Премијер, Прве лиге, Прве женске и Лиге пионира, у организацији Шаховског савеза Црне Горе, свечано је отворено у Институту „Др Симо Милошевић” у Игалу. На такмичењу учествује 400 шахиста и шахисткиња.

zgradaohn2022Позивају се невладине организације, које су регистроване у Црној Гори са сједиштем у Херцег Новом, да предложе кандидата за члана Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама.

nas15042024

Побједници прве ултрамаратонске трке Backyard Ultra Montenegro у Црној Гори , која је одржана у Суторини протеклог викенда, су Жудана Ђокић и Милијан Димитријевић.