Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда “Новљанке”) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Поводом обиљежавања Дана подружнице Бокељске морнарице Херцег Нови, у суботу, 30. септембра биће забрањен саобраћај Његошевом улицом, на потезу од раскрснице ове са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, од 16:30 до 17:00 часова.

Ауто-трка М.Б.А.Т. „Поди 2023“ биће одржана у суботу (30. септембар) и недељу (1. октобар) због чега ће повремено бити забрањен саобраћај од кружног тока у Мељинама до Каменог.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја у улици Пут партизанских мајки на Топлој, на дијелу улице који води са јужне и источне стране ОШ “Дашо Павичић”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Бијела – улице Трећа бијељанска, Бијелских добротвора, Бродоградитеља, Друга бијељанска и Прва бијељанска, на позету од хотела “Делфин” до Дома културе, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Plakat peticija InstitutПотписивање петиције за спас Института „Др Симо Милошевић”, у оквиру кампање „Сви заједно као један, Институт је свима вриједан", биће организовано сутра (четвртак, 21. септембар) на шеталишту испред Прве фазе Института, од 18:00 до 21:00 сат.

Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег Нови, у сриједу и четвртак, 20. и 21. септембра, бити обављено запрашивање комараца у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја у Соколовачкој улици у Зеленици (на потезу од броја 44 до бившег војног објекта), на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја од Шеталишта Пет Даница (код раскрснице са улицом Бокешких морнара), као и у дијелу улице Бокешких морнара који води од Шеталишта Пет Даница до броја 75, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност обавјештава грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег-Нови, у петак и суботу, 1. и 2. септембра бити извршено запрашивање комараца. Третирање ће се обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Задимљавање одраслих форми комараца обављено је на сваких 15 дана од 15. јуна до 1. септембра на цијелој територији општине тј. од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, као и ул. Сава Илића, Његошева,  Саве Ковачевића, појас уз обалу Шеталишта Пет Даница и приобални пут дуж Ривијере. Задимљавање обухвата и јавне зелене површине око стамбених објеката, те насеље Њивице, Суторина, Дреновик, Сервисна зона, Игало, Гомила, Сушћепан, Чела, Поди, Зеленика, Кути, Бијела до Бијелске вале.

logoTO