У суботу, 17. фебруара, привремено ће бити забрањен саобраћај на локалном путу кроз насеља Ђеновић, Баошићи и Бијела, на потезу од кружног тока у насељу Ђеновић до Дома културе у Бијелој. Забрана ће бити на снази од 9.45 до 16.00 часова.

Из Секретаријата за комуналне дјелатности информишу да су одлуку о измјени режима саобраћаја донијели ради безбједног и несметаног одвијања Феште од мимозе, рибе и вина.

Због несметаног и безбједног кретања поворке и одвијања церемоније свечаног отварања 55. Празника мимозе, у петак, 16. фебруара ће бити измијењен режим саобраћаја од Игала до центра града, саопштавају Секретаријата за комуналне дјелатности.

Због наставка санације локалног приобалног пута у насељу Ђеновић, саобраћај ће бити забрањен од 1. до 10. фебруара 2024. године, на потезу од скретања према „Sun village” до мула „Војводић”, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Саобраћај ће привремено бити забрањен за све врсте возила на локалном приобалном путу у насељу Ђеновић, на потезу од скретања према „Sun village“ до мула „Војводића“, од 20.  до 31. јануара 2024. године.

Како је саопштено из Секретаријата за комуналне дјелатности, одлука о измјени режима саобраћаја донијета је ради безбједног и несметаног одвијања санације дијела трасе доњег приобалног пута у близини мула „Војводића“ – Ђеновић.

Привремено се мијења режим саобраћаја у Ђачкој улици у Зеленици на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у периоду од 7 до 14 часова, у понедељак 15. јануара.

Из Секретаријата за комуналне дјелатности обавјештавају да неће бити забране саобраћаја 6, 7. и 8. јануара на путу ка Мојдежу, од раскрснице за Сушћепан до Ратишевине.

Према редовном распореду, саобраћај је забрањен данас (5. јануара) до 17.00 часова, а након тога, током празничних дана, неће бити забране. О наставку радова грађани ће бити благовремено обавијештени.

Подсјећамо, до повремених измјена режима саобраћаја на путу ка Мојдежу долази због уклањање каменог насипа изнад локалног пута.

Из Секретаријата за комуналне дјелатности обавјештавају да ће сјутра и прексјутра (4-5.01.2024.) од 9 до 17 сати часова бити забрањен саобраћај на путу ка Мојдежу, од раскрснице за Сушћепан до Ратишевине.

Подсјећамо, на путу ка Мојдежу у току је уклањање каменог насипа изнад локалног пута због чега долази до повремених измјена режима саобраћаја.

У периодима забране мјештани могу користити путни правац ка Суторини, преко Тијесног кланца.

Привремено се мијења режим саобраћаја у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице улица V Црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел “Тамарис”) до раскрснице улица Његошеве и Осјечке, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

MaremareNVO„Очување насљеђа и промоција традиционалних вјештина” назив је пројекта који НВО Маре Маре реализује од почетка септембра. Циљ је да се кроз радионице у којима је десет жена шило, везло и хеклало очувају стари занати карактеристични за Херцег Нови и Црну Гору.

Ради несметаног и безбједног уклањања каменог насипа изнад локалног пута у Мојдежу, Секретаријат за комуналне дјелатности је донио одлуку о измјени режима саобраћаја у дијелу овог села.
Саобраћај ће бити забрањен за сва возила, од раскрснице за Сушћепан до Ратишевине, од уторка до четвртка, од 9.00 до 17.00 часова.
Потом ће, од петка, 29. децембра до недеље, 31. децембра саобраћај бити забрањен од 00.00 до24.00 часа.
Током периода забране, Секретаријат упућује грађане да користе путни правац ка Суторини, преко Тијесног кланца.

logoTO