Саобраћај ће у уторак 16. јула бити привремено забрањен за сва возила на дијелу локалног пута Гомила-Ратишевина-Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, у периоду од 10 до 14 часова.

Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност обавјештавају грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити кошнице, да ће у суботу и недељу, 13. и 14. јула, на територији општине Херцег Нови, бити обављено запрашивање комараца, у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Саобраћај ће у недељу, 14. јула, бити забрањен на локалном приобалном путу у Ђеновићу, на потезу од скретања према насељу „Sun village“ до ресторана „Папагај“, од 20.00 до 20.30 часова.

Саобраћај ће бити забрањен сутра вече (5. јул) од 20.00 часова до 02.00 часа у суботу (6. јул), у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од зграде Чистоће до Јадранске магистрале.

Саобраћај ће сутра (4. јул) бити привремено забрањен од 8.00 до 14.00 сати и од 16.00 до 18.00 сати на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини.

Због наставка радова на атмосферској канализацији, аутобуси градског саобраћаја сутра, 3. јула неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“.

Аутобуси градског саобраћаја данас и сјутра (1. и 2. јул) неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији.

Аутобуси градског саобраћаја неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији, у периоду од 28. до 30. јуна.

Саобраћај ће сјутра (29. јун) бити привремено забрањен од 8 до 19 сати на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини.

Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност обавјештава грађане, а посебно пчеларе, како би могли заштитити своје кошнице, да ће се на територији општине Херцег Нови, дана 29. и 30.06.2024.год. извршити друго овогодишње запрашивање комараца.

logoTO