zgradaohn2022Секретаријат за друштвене дјелатонсти и међународну сарадњу расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из буџета Општине Херцег Нови опредијељених невладиним организацијама у 2022. години.

Nas20072022

У оквиру Спортског центра Игало инсталиране су нове топлотне пумпе, које ће овом објекту омогућити уштеду електричне енергије за 40%. Ово је још једна инвестиција реализована у циљу унапријеђења услова за рад спортске дворане, након што је почетком ове године кроз IPA пројекат „Wood Key“ уграђена котларница на биомасу, а прије двије године постављен нови паркет.

NAs20062022

Пливачки ватерполо клуб „Јадран“ из Херцег-Новог ове године обиљежава пуни вијек постојања И успјешног рада, програмом под слоганом „Првих 100“. Централна свечаност заказана је за 08. јул на базену Шквер, а програм ће почети 02. јула, када ће се на новској Тори завијорити застава ПВК „Јадран“.

Nas10062022aaa

Екипа Клуба спортских риболоваца „Игало“ освојила је 4. мјесто на недавно одржаном  14. Свјетском клупском првенству у риболову из брода, чиме је настављен континуитет врхунских резултата које овај клуб постиже посљедњу деценију.

NasKvadrila2022

Матуранти средње школе „Иван Горан Ковачић“, њих 180, данас су у центру Херцег-Новог плесали квадрил. Тачно у подне, уз звуке Штраусове опере „Слијепи миш“, они су са вршњацима из других европских земаља покушали да оборе Гинисов рекорд у најмасовнијем синхронизованом плесу.