Foto FK Igalo stadion13032023

Општина Херцег-Нови расписала је јавни позив за избор извођача радова на уређењу помоћног терена ФК Игало 1929, што подразумијева припремне, земљане радове који ће претходити постављању вјештачке траве.

piciginmimoya23Атрактивне потезе, жељу за забавом и очувањем традиције која побјеђује хладноћу, као и добро дружење видјели смо данас на такмичењу у пицигину, организованом шести пут у оквиру Празника мимозе. Док се по околним планинама бијели снијег, у Херцег Новом, на плажи “Раффаело” било је купања - лоптица, или балун, летјела је изнад плићака, а играчи су се потрудили да храбрим финтама и скоковима импресионирају публику.

Nasl25022023У хотелу “Play” данас се одржава IX Меморијални турнир “Ђорђе Коњевић”, у оквиру спортског програма 54. Празника мимозе.

ZOHNjun2022

Секретаријат за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Општине Херцег-Нови расписао је Јавни конкурс за суфинансирање програма рада спортских клубова и спортско-рекреативних друштава. Конкурс је објављен данас, 22. фебруара и трајаће 20 дана.