Nas09112022

Као што је прије двадесетак дана најављено из Агенције за изградњу и развој града, са завршетком асфалтирања Требињске и Рибарске улице у Игалу, као у двије улице у Бијелој, услиједили су радови на асфалтирању 350 метара пута за горње насеље у Ђеновићима.

KamenariNSL011122Радници Сектора за одржавање јавне расвјете Комунално стамбеног предузећа су у Каменарима уклонили старе ваздушне линије и дрвене стубове који су до сада вршили функцију јавне расвјете.

ZNAKOVInslСаобраћајно-туристичка сигнализација у градским зонама Херцег Новог, на потезу од Игала до Мељина, убрзо ће бити потпуно обновљена кроз пројекат који финансира локална управа.

nasl290922Потпредсједник Општине Херцег Нови, Милош Коњевић и секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић обишли су са предсједником МЗ Зеленика-Кути Илијом Ковачевићем више локација у том насељу, на којима је потребно извести инфраструктурне радове до краја текуће и током наредне године.

NSL070922Почетком ове седмице у Котору је одржан Округли сто о учешћу ОСИ у саобраћају Боке, на којем је Општину Херцег Нови представљао секретар за комуналне дјелатности, Василије Сеферовић.