Sava Ilic 1Данас су у Игалу почели радови на реконструкцији тротоара у улици Сава Илића.

nas08102024a

Настављени су радови на реконструкцији дионице Шеталишта Пет Даница, који су започети у априлу ове године. Радови се изводе на потезу од хотела “Плажа” до Мељина, у дужини од око 1,7km, у сарадњи Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе и Агенције за изградњу и развој Херцег-Новог, која је завршила пројектну документацију. Морско добро је спровело тендер и одабрало извођача радова за овај пројекат вриједан 1,5 милиона еура.

nas01102024aАгенција за изградњу и развој Херцег-Новог почела је са реализацијом санација тротоара – око 130 метара у Бијелој, од Панораме до продавнице “Coning”, а наредних дана радови на реконструкцији тротоара ће почети и у Игалу - око 240 метара у улици Сава Илића (од МЗ Игало до маркета Арома) и у улици V црногорске бригаде.

nas30092024bb

Завршени су радови на асфалтирању више саобраћајница у нашем граду - пут Мокрине-Лазаревићи, улица у Баошићима, улица 2. далматинске бригаде у Игалу, те путеви у Сасовићима и Брајковини, који сада пружају знатно боље услове за свакодневно функционисање мјештана и посјетилаца. Вриједност радова на асфалтирању ових улица и путева износила је око 100 хиљада еура.

nas30092024

Успјешно је завршено асфалтирање пута на Ублима, у дужини од 350 метара. Вриједност овог пројекта износи око 30 хиљада еура.