NAslovna16062022

Министарство економског развоја и туризма је уз подршку Европске Уније и Европске банке за обнову и развој, у оквиру пројекта „Унапријеђење предузетништва кроз напредну савјетодавну подршку и информационе сервисе“, представило IT платформу намијењену микро, малим и средњим предузећима, под називом BIZNIS.GOV.ME.

nas13062022

Представљањем нове кампање под слоганом „Herceg Novi, feel it!“ протеклог викенда је означен званичан почетак љетње туристичке сезоне у Херцег Новом и најављена бројна дешавања која ће услиједити током наредна три мјесеца.

Nas19052022

Међународна конференција „Јачање регионалних туристичких производа“ одржана је ове седмице у Требињу, а са ње су учесници из Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе, Албаније и Сјеверне Македоније послали јединствену поруку да су регионална сарадња и заједнички туристички производ кључ успјеха.

naslovna06042022

Прво издање фестивала “Бирам радост” у Херцег-Новом ће бити одржано од 10. до 25. априла, у организацији локалне Туристичке организације. Програми ће током два празнична, васкршња викенда понудити забаву за све генерације, а посебан позив да изаберу радост и буду дио ове манифестације упућен је дјеци и младима.

NSL280322Клапска пјесма и аутентичне делиције донијели су протеклог викенда угођај из Боке на највећи сајам туризма у региону, у оквиру програма „Гушти Боке“ којим су се заједно представиле туристичке организације Херцег Новог, Тивта и Котора.