VPСекретаријат за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег Нови договорио је са црногорском националном авио компанијом организацију већег број летова из Београда за Тиват у току 54. Празника мимозе.

Дејан Пижурица, директор продаје компаније Аир Монтенегро, саопштио је да ће термини у којима ће се додатни летови одвијати бити објављени средином овог мјесеца.
Додатни летови у току Празника мимозе, како је истакао секретар за туризам, економски развој и инвестиције Ненад Витомировић, омогућиће бољу попуњеност смјештајних капацитета и повећати број туриста током фебруара и марта.
"Очекујемо знатно већи број гостију из Србије јер 54. Празник мимозе почиње 17. фебруара, а у том периоду су и празници у Републици Србији. Програм је иновиран у односу на претходне године и конципиран тако да нуди занимљиве садржаје за све укусе и генерације. Надамо се успјешном договору са агенцијама из Бања Луке. Наш циљ није само боља посјета у току Празника мимозе, јер након тога слиједе Васкршњи празници и Први мај. Херцег Нови мора да буде видљивији и конкурентнији на туристичком тржишту региона и Европе уопште. Ово ће уједно бити и почетак промотивних активности за наредну љетњу туристичку сезону", истакао је Витомировић.
Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег Нови ће, на састанку који ће услиједити са свим заинтересованим туристичким агенцијама из Бања Луке, сагледати могућност увођења чартер летова из тог дијела Босне и Херцеговине.
Фото: Општина Херцег Нови и МедиаБиро

logoTO