mz igalo-google mapsОпштина Херцег-Нови објављује трећи јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу, у згради Мјесне заједнице Игало на кат.парц.622 К.О.Топла, евидентирана у Л.Н.3241 К.О.Топла.

Површина пословног простора је 68,20м2, намјена угоститељство, а дужина закупа је три године, са почетном цијеном закупа у износу 409 еура мјесечно.
Заинтересована лица информације о предметном пословном простору могу добити у згради Мјесне заједнице Игало или позивом на број телефона 031 332 497.
Право учешћа на јавном надметању имају сва правна лица која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту.
Рок за подношење понуда је 22.04.2021. године.
Јавно надметање биће одржано 23.04.2021. године са почетком у 9 часова у великој сали Општине Херцег-Нови, у присуству пријављених и регистрованих учесника за  надметање. Регистрација учесника ће бити обављена 23.04.2021.године  у сали Општине Херцег Нови са почетком у 9 часова.
Више информација о потребној документацији, начину предаје понуда и уплате депозита, као и поступку избора најповољнијег закупца можете прочитати и преузети овдје.
Ближа обавјештења по основу овог јавног позива заинтересовани могу добити путем мејла Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.