ipardМинистарство пољопривреде, шумарства и водопривреде објавило је још један ИПАРД Јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 7 „Диверзификација газдинстава и развој пословања“, Подмјера 7.2 „Подршка инвестицијама за прераду на газдинству“ Програма развоја пољопривреде и руралних подручја Црне Горе у оквиру ИПАРД III 2021–2027!

NSL210324Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде објавило је Први Јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 7 „Диверзификација газдинстава и развој пословања“, Подмјера 7.1 „Подршка инвестицијама за развој руралног туризма“ Програма развоја пољопривреде и руралних подручја Црне Горе у оквиру ИПАРД III 2021–2027.

zgrada OHN2024

Из Секретаријата за туризам, економски развој и инвестиције ОХН позивају заинтересоване кориснике мјера подршке инвестицијама за развој руралног туризма, на презентацију која ће бити одржана у петак, 9. фебруара у 10.00 часова у Великој сали СОХН.

NSL26122023Из Секретаријата за туризам, економски развој и инвестиције саопштавају да је Комисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву донијела одлуку да подржи шест кандидаткиња.

Anketa fotoУ циљу стварања инструмената за подршку предузетништву, Општина Херцег Нови започела је припрему на изради Плана подршке микро, малим и средњим предузећима и предузетништву.