00ipardМинистарство пољопривреде, шумарства и водопривреде објавило је први ИПАРД Јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 3 „Инвестиције у физички капитал везано за прераду и маркетинг пољопривредних и производа рибарства” Програма развоја пољопривреде и руралних подручја Црне Горе у оквиру ИПАРД III 2021–2027

00Poreski karavanПореска управа Црне Горе, у сарадњи са Унијом послодаваца и Привредном комором и ове године у сусрет предстојећој љетњој туристичкој сезони реализује кампању „Порески караван“, у оквиру које је данас у Скупштинској Сали Општине Херцег Нови уприличена трибина.

zgradaohn2024Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције објавио је Јавни позив за подршку развоју пољопривреде за 2024. годину.

Herceg Novi nightimageХерцег Нови се вратио на стазе старе славе и опет заузима једно од 15 мјеста у региону које су интернационални туристи најрадије обилазили и у њему проводили више дана током 2023. године. Статистика је рађена на основу података добијених из националних институција Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе.

zgrada OHN24Унија послодаваца Црне Горе у партнерству са Пореском управом и Привредном комором, у сусрет љетњој туристичкој сезони, организује кампању „Порески караван” у оквиру које ће у Херцег Новом одржати трибину у уторак, 14. маја, информишу из Секретаријата за туризам, економски развој и инвестиције.