zgrada OHN24Општина Херцег Нови расписала је јавни позив за давање у закуп земљишта за потребе постављања привремених објеката типа киоск на 26 локација, као и киоске на 2 локације, у складу са Програмом привремених објеката на територији општине Херцег Нови за период од 2024. године до 2029. године.

zgradaohn2024Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег Нови објављује Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања.

SaradnjaNSL120424Вршилац дужности директора Управе за некретнине мр Марко Булатовић се састао са предсједником Општине Херцег Нови, Стеваном Катићем и његовим сарадницима.

kuciceNSL05122023Из Дирекције за имовину и заступање Општине Херцег Нови инфомишу да је објављен јавни позив за давање у закуп типских монтажних кућица за потребе угоститељских и продајних услуга путем јавног надметања.

parcela na ZvinjamaКомисија за спровођење поступка продаје Општине Херцег Нови расписала је Јавни позив за продају земљишта на Жвињама путем јавног надметања – аукције.