00turnirumalomfudbaluohn„Турнир у малом фудбалу - Трофеј Општине Херцег Нови“, који је окупио 12 екипа, свечано је отворен синоћ на терену Спортског центра Игало. Финале и додјела награда су планирани 8. октобра, а публику сваке вечери очекују утакмице у 18:00, 19:00 и 20:00 h.

TurnirNSL280923У Херцег Новом је завршен II Међународни кошаркашки турнир “Меморијал Петар Обрадовић Чалтон”, у којем су уз КК Приморје 1945 као домаћина, учествовале екипе из Србије и Босне и Херцеговине: КК Колубара (Лазаревац), КК Леотар (Требиње) и ХКК Широки (Широки Бријег).

TurnirNSL270923У част и сјећање на Петра Обрадовића Чалтона, заслужног спортског радника који је током играчке каријере наступао за ватерполо клубове Јадран, Београд, Црвена Звезда и Будванска ривијера, а потом био и оснивач ватерполо клуба “Јадран ветерани” и предсједник Одбојкашког клуба “Албатрос”, јуче је у Спортском центру Игало почео други међународни меморијални кошаркашки турнир који носи његово име.

POSTER HN FUDBAL page 0001У склопу обиљежавања Дана општине Херцег Нови, од 29. септембра до 8. октобра биће одржан „Турнир у малом фудбалу“.

NSL110823Пливачки ватерполо клуб „Јадран“ играће ове јесени утакмице Лиге шампиона на затвореном базену „Бање“ у Требињу, саопштено је на данашњој конференцији за новинаре у Требињу којој су присуствовали челници Општине Херцег Нови и града Требиња, Хидроелектране на Требишњици и ПВК Јадран.