SaradnjaNSL031222Општина Херцег Нови и Општина Неум ће са партнерским градовима региона у наредном периоду заједнички радити на изради пројеката и аплицирању за средства из ЕУ фондова, договорено је на састанку челника два града, предсједника Општине Стевана Катића и Општинског начелника Драгана Јурковића.

Zager Foto JGP FidijaОпштина Херцег Нови потписала је уговор о извођењу радова на изградњи саобраћајнице у насељу Жагер у Бијелој, као и уговор о санацији локалних путева у Кумбору, Доњим Сасовићима и Дреновику.

NASVizuelizacija pasarela Zelenika 28112022

Поновљен је поступак за избор извођача радова на изградњи надземне пасареле у Зеленици, процијењене вриједности 150.000 еура.

NSL251122Грађани Херцег Новог и представници локалне законодавне и извршне власти блокирали су данас на два сата Гранични прелаз Дебели бријег у знак протеста због ситуације у Болници Мељине и још једном поручили да Херцег Нови неће одустати од борбе да ова здравствена установа буде уведена у систем јавног здравства и осигурано њено редовно функционисање.