Put MonteroseПредсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, предсједник Општине Тиват, Жељко Комненовић и представници Управе за капиталне пројекте обишли су данас радове на изградњи водоизворишта и водоснабдијевања на полуострву Луштица, као и радове на изградњи пута преко Монтеросе.

Predsjednik Katic0624Главном имаму за Боку, господину Меху еф. Мартиновићу и свим вјерницима исламске вјероисповјести у Боки и Црној Гори упућујем искрене честитке поводом Курбан Бајрама, у своје лично и име Општине Херцег Нови.
Очување породице као основне и најјаче ћелије друштва, брига о својим ближњим и пријатељима, о сваком човјеку, симболика је празника Курбан Бајрама. Баштинимо сви заједно ове вриједности и допринесимо да наша заједница и даље буде здрава мултикултурална средина у коју су добродошли људи свих вјера. Наше богатство је у поштовању различитости, толеранцији и заједништву, што вијековима потврђујемо.
Вашим породицама желим слогу, мир и напредак и честитам Курбан Бајрам.

предсједник Општине Херцег Нови
Стеван Катић

LitijaNSL140624У цркви Светога Вазнесења Господњег на Топлој прослављена је храмовска слава – Спасовдан.

Posjeta200524nslКонзул Румуније у Црној Гори, Раду Горинциои и представник румунске компаније Урбио, Мариус Хуминиуц боравили су данас у посјети Општини Херцег Нови, гдје су са потпредсједником Мирком Мустуром и менаџером Општине, Душаном Вукићем и сарадницима разговарали о сарадњи која ће услиједити у наредном периоду.

Katic.Martinovic15052024Наставак подршке Министарства туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера општини Херцег Нови кроз инфраструктурне пројекте за третман отпадних вода потврђује преданост у очувању природног окружења, што директно утиче на унапређење туристичке понуде те Општине, поручио је министар туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера, Владимир Мартиновић.