NSL23032023Министар јавне управе мр Мараш Дукај посјетио је данас Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарао о бројним темама које се тичу конкретних достигнућа у функционисању Општине, као и о могућностима унапређивања сарадње кроз активности које реализује надлежно министарство.

Nas15032023

У Институту „Др Симо Милошевић“ одржана је 64. сједница Одбора за здравство, рад и социјално старање – консултативно саслушање поводом превазилажења проблема у функционисању Института.

nas13032023

Трајект “Тридесети август” од данас саобраћа на линији Каменари-Лепетане. Ово пловило, дуго 54 и широко готово 14 метара, прво је у низу, а план је комплетирање флоте до почетка љетње сезоне, поручено је на данашњој церемонији отварања којој су присуствовали представници Владе Црне Горе, Јавног предузећа за управљање морским добром, Општине Тиват и Општине Херцег-Нови.

NAs10032023aaaОпштина Херцег-Нови потписала је уговор о изградњи надземне пасареле у Зеленици, што је инвестиција укупне вриједности 196.291,73 еура.

ZOHN10032023Општина Херцег-Нови именовала је Комисију за рјешавање проблема и статуса трајектне линије Каменари-Лепетане, са циљем дефинисања и заступања грађанки и грађана Херцег-Новог у овом питању од општег интереса, а посебно имајући у виду да новска локална управа није укључена у тренутне активности Јавног предузећа за управљање морским добром у вези са рјешавањем новонастале ситуације.