sat za planetuСекретаријат за екологију и енергетску ефикасност обавјештава грађане да ће се Општина Херцег Нови придружити глобалној климатској иницијативи Сат за Планету (Earth Hour) и заједно са градовима широм свијета угасити свијетла у одређеним дијеловима града на 60 минута.

NAs24022022Упркос финансијског кризи, пандемији корона вируса и турбулентној политичкој ситуацији у земљи, Општина Херцег-Нови наставља да ради у најбољем интересу својих грађана – оспособљавање путне инфраструктуре у залеђу нашег града овог пута остварено је комплетирањем пута од Мојдежа до Мокрина, реконструкцијом дионице од Поробића до Косића у дужини од око 2 километра.

NAslovnaIC2022Традиционалну изложбу цвијећа у оквиру Празника мимозе данас је на платоу испред зграде Општине Херцег-Нови отворила списатељица и сликарка Мирјана Бобић Мојсиловић.

sastanak 14122021aaРегулација и чишћење корита ријеке Суторине биће у фокусу сарадње Општине Херцег Нови и Управе за воде у наредном периоду, закључено је на данашњем састанку предсједника Општине, Стевана Катића и директорице Управе, Весне Бајовић.

NAs08122021У току су радови на санацији 1,3 километра пута између насеља Косићи и Поробићи, чијим завршетком ће град добити уређену, директну колску везу између Мојдежа и Мокрина.