KKBijelapriznanjeЧлановима Карате клуба “Бијела” – Софији Микулић, Немањи Микулићу и Ненаду Ђуричићу јутрос је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић уручио признања за изванредне резултате које су постигли на Првенству малих земаља Европе у Лихтенштајну, односно на Европском првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре у Чешкој.

Подсјећамо, Немања и Ненад су освојили бронзане медаље у Прагу, у категоријама млађи сениор и кадети, док је у Вадузу у Лихтенштајну Софија постала вицешампионка малих земаља Европе, категорија кадети.
Предсједник Катић је честитао младим перспективним спортистима на освојеним медаљама и признањима, истичући да се ради о великим успјесима - њиховим лично, али и града Херцег Новог и државе Црне Горе.
-Свакодневно залагање и велика упорност се на крају исплати. У великим конкуренцијама од по неколико хиљада такмичара, наши Новљани и Новљанке из КК “Бијела” су већ направили завидне резултате. Од срца им честитам и желим још пуно успјеха у наредном периоду, поручио је Катић.
Тренер КК “Бијела” и селектор кадетске карате репрезентације Црне Горе, Слађан Микулић, захвалио се предсједнику и руководству Општине на више пута исказаној подршци, али и најавио “буран период”, велики труд и залагање на Свјетском првенству у Турској за двадесетак дана, у циљу одбране Немањине бронзане медаље са Свјетског првенства у Чилеу, 2019. године.
Са талентованим каратистима разговарали су и потпредсједници Општине, Мирко Мустур и Милош Коњевић, те менаџер Општине, Душан Вукић, који су им пожељели срећу на предстојећем Свјетском првенству у Конији, Турска.