NSL031022На Европском првенству за ватерполо ветеране које је одржано у Риму Јадран ветерани су освојили прво мјесто у категорији 35+.

Тим поводом, у Општини Херцег Нови данас је приређен пријем за екипу и стручни штаб, којима је ово други пут да у наш град доносе златну медаљу.
Подсјећамо, ветерани Јадрана су 2018. године освојили прво мјесто и златну медаљу у Крању, чему је претходила бронзана медаља са Осмог европског првенства за ветеране, одржаном у Ријеци 2016. године.
Ветеранима су честитке упутили предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Иван Отовић и потпредсједник Општине, Милош Коњевић.
Jadran031022Предсједник Катић је истакао задовљство чињеницом да је настављен континуитет освајања медаља са претходних првенстава.
-Још једном сте се показали као изванредна екипа, компактна и сложна, која је за свој клуб и град освојила најсјајније одличје на Европском првенству у Италији. Ватерполо клуб Јадран је симбол Херцег Новог, садашња сениорска екипа има велике планове за наставак такмичења, а ви и ваши успјеси ће им свакако бити додатни подстрек, поручио је предсједник Катић.
Титулу првака Европе освојили су: Новак Јелић, Синиша Матијашевић, Бојан и Чедо Суботић, Слободан Славић, Зоран Сладовић, Филип Андрић, Степан Младеновић, Дејан Чепрнић, Миховил Мартиновић, Марко Цебаловић, Милан Петровић, Иван Бабић, Дарко Мрдак и Вечеслав Балчев. Стручни штаб новог шампиона Европе чине Ђуро Влаовић и помоћни тренер Борис Обрадовић.