Foto FK Igalo stadion13032023

Општина Херцег-Нови расписала је јавни позив за избор извођача радова на уређењу помоћног терена ФК Игало 1929, што подразумијева припремне, земљане радове који ће претходити постављању вјештачке траве.

Пројекат реконструкције помоћног терена ФК Игало заједничким снагама реализују Општина Херцег-Нови и Фудбалски савез Црне Горе. Споразумом о сарадњи дефинисано је да ће локална управа финанисирати припремну фазу радова, а Савез ће потом расписати тендер за набавку и постављање вјештачке траве и система за наводњавање терена.

Припремни радови на терену у Игалу су инвастиција чија вриједност је процијењена на 130.000 еура, а предвиђена је Планом јавних набавки Општине Херцег-Нови за 2023. годину.

Рок за подношење пријава је 29. март, за када је заказано отварање понуда. Назначени рок за извршење уговора је 90 календарских дана од дана увођења извођача у посао.

У сарадњи града и управе клуба, а за потребе главног стадиона, у претходном периоду су реконструисане клупе за играче и делегате, набављена нова сједишта за трибину и постављена конструкција за медијске екипе.