reload203042023

Локалне самоуправе Котор, Будва и Херцег-Нови и пројекат ReLOaD позивају заинтересоване невладине организације са територије ових општина да дају своје коментаре, предлоге и сугестије на Секторску анализу за утвршивање приоритетних области од јавног интереса у којима ће се пружити финансијска подршка за реализацију пројеката невладиних организација из буџета ReLOaD 2 пројекта у 2023. години, у оквиру кластера “Coastal Mates” – Котор, Будва и Херцег Нови.

Из Секретаријата за културу и образовање позивају заинтересоване да предлоге и сугестије доставе у писаној форми путем е-маила: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., или преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови, најкасније до четвртка 06.04.2023. године.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD 2) званично је почео са реализацијом 01. јануара 2021. године, као наставак претходне фазе ReLOaD програма која је успјешно завршена у децембру 2020. године. Програм ће бити реализован у шест земаља и територија Западног Балкана током наредне четири године. ReLOaD2 финансира Европска унија из средстава Multi-Country Civil Society Facility, уз конфинансирање UNDP-а и локалних самоуправа које ће бити обухваћене програмом.

Секторска анализа (.pdf)