Koncert RocherУ склопу програма поводом обиљежавања Његошевог дана - црногорског празника културе, у понедељак, 13. новембра биће приређен концерт Музичке институције Rocher у Дворани Парк са почетком у 20 часова.

Музичка Институција Rocher (MIR) из Београда окупља професионалне, углавном академске умјетнике од којих већина ради у Симфонијском оркестру РТС-а. Rocher Bend (RB) је један од четири састава који раде у оквиру МIR-а, а у Херцег Новом ће наступити шест музичара и двоје вокалних солиста: виолина – Радмила Роквић, виола – Дејан Роквић, перкусије – Горан Милошевић, дувачки инструменти – Љубомир Димитријевић, гитара и тамбура – Владимир Марић, контрабас – Тодор Цогољевић, вокали – Јована Зукановић и Немања Гузијан.
Публика ће током двочасовног концерта имати прилику да ужива у свјетским и домаћим хитовима филмске музике и етно нумерама, а улаз је бесплатан.
Rocher Bend биљежи многобројне успјешне наступе, а неки од њих су са фестивала Беовизија 2020. године и Пјесме за Евровизију 2022. године.