EOKartica2024

Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег-Нови упућују позив спортским клубовима и удружењима који раде са дјецом и младима да доставе податке за своје чланове како би што више младих добило Европску омладинску картицу.

„Европска омладинска картица је бесплатна бенефит картица за све младе узраста од 13 до 29 година. Позивамо спортске клубове и удружења који раде са дјецом и младима да на е-маил култура@херцегнови.ме доставе податке за своје чланове - име и презиме, датум рођења, број телефона и мејл адресу, како би им биле припремљене картице“, истичу из Секретаријата.

Млади могу лично преузети картицу сваког радног дана, током радног времена у просторијама Секретаријата, у згради Општине Херцег-Нови.

Подсјећамо, Европска омладинска картица (EYCA) је једина званична и бесплатна бенефит картица, подржана од Министарства спорта и младих, која у Црној Гори омогућава свим младим црногорским грађанима и грађанкама да користе преко 270 попуста у нашој земљи и преко 70 хиљада попуста у читавој Европи.