ZGRADAOHN2021Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - рибарске луке у Зеленици, у трајању од 15 дана одржаће се почев од 09. децембра, закључно са 24. децембром 2021. године.

Јавну расправу на Нацрт Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - рибарске луке у Зеленици, спровешће Секретаријат за просторно планирање и изградњу. Примједбе, предлози, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови - Секретаријат за просторно планирање и изградњу, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на е-маил: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине Општине Херцег Нови 24.12.2021. године са почетком у 12:00 часова, уз строго поштовање прописаних епидемиолошких мјера.

Закључак (.pdf)

Нацрт Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - рибарске луке у Зеленици (.pdf)

Програмски задатак са елементима урбанистичко-техничких услова (.pdf)

Програм одржавања јавне расправе (.pdf)