00odbojka2023У Општини Херцег Нови данас је одржан свечани пријем за чланице и стручни штаб Одбојкашког клуба Херцег Нови, који је ове такмичарске сезоне постигао историјски успјех и у наш град донио пехар шампиона Црне Горе и трофеј купа.

Честитке за постигнуте резултате упутили су предсједник Општине, Стеван Катић и секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу, Митар Кисјелица са сарадницима.
Како је истакао предсједник Катић, освајањем дупле круне и запаженим резултатима на међународној спортској сцени, Херцег Нови полако постаје одбојкашки центар Црне Горе.
02odbojkOHN2023“Надам се да ће у наредном периоду одбојка, поред ватерпола, бити окосница развоја спорта у Херцег Новом. Драго ми је када дођем на ваше утакмице и видим доста публике, али и да његујете подмладак у клубу. Школа одбојке коју радите је заиста фантастична и на тај начин се прави једна добра, квалитетна и здрава атмосфера за будућност и перспективу једног добро организованог клуба. Једино се на тај начин постижу дугорочни успјеси”, казао је предсједник Катић и поручио да ће ОК Херцег Нови имати подршку Општине и у наредним годинама.
Иако је ове такмичарске сезоне овај одбојкашки колектив постигао и више него запажене резултате, то је само почетак у остварењу зацртаних циљева, а оваквих пријема ће бити и у убудуће, обећао је стратег клуба и селектор женске одбојкашке репрезентације Црне Горе, Милорад Крунић.
01odbojka23“Урадићемо све, како на националном тако и на регионалном нивоу, да достојно презентујемо име Херцег Новог које носимо. Сигурно да ће град бити поносан на дјевојке и Одбојкашки клуб. Надам се да ћемо у следећим сезонама имати још више могућности за заједничке сусрете, не само на финалима такмичења, већ и многим другим манифестацијама”, казао је Крунић и посебно захвалио ЈРДС Радио Телевизија Херцег Нови, који су константно извјештавали и пратили успон клуба.
Присутнима се обратио и директор клуба Милан Иванишевић, који је истакао да је претходна година била једно лијепо искуство за клуб и Спортски центар Игало, те захвалио на подршци коју је локална управа пружила.
“Надам се да ћемо још боље сарађивати наредних година, да ће Општина бити чврсто уз нас и да ћемо заједнички проносити име Херцег Новог кроз Црну Гору и Европу”, поручио је Иванишевић.