OHNzgrada2022Инфо-сесија о позиву за додјелу бесповратних средстава у оквиру грант шеме „Подршка запошљавању, социјалној инклузији и социјалном предузетништву“, који је објавило Министарство рада и социјалног старања у сарадњи са Министарством финансија, а уз подршку Делегације Европске уније у Црној Гори, биће организована у Херцег Новом 15. новембра 2022. године.

Herceg NoviNSL121022Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције приступио је изради нацрта Плана развоја туризма и угоститељства Општине Херцег Нови за период 2023-2027. године.

Naslovna07102022Сарадња туристичких организација Херцег Новог, Требиња и Никшића формализована је данас протоколом који су потписали директори Миља Виторовић, Мирјана Путица и Митар Бараћ.

Herceg Novi RTHNСекретаријат за туризам, економски развој и инвестиције расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег Нови опредијељених за подршку женском предузетништву.

NAslovna16062022

Министарство економског развоја и туризма је уз подршку Европске Уније и Европске банке за обнову и развој, у оквиру пројекта „Унапријеђење предузетништва кроз напредну савјетодавну подршку и информационе сервисе“, представило IT платформу намијењену микро, малим и средњим предузећима, под називом BIZNIS.GOV.ME.