Привремено се врши измјена режима саобраћаја у улици Пут партизанских мајки на Топлој, на дијелу улице који води са јужне и источне стране ОШ “Дашо Павичић”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Бијела – улице Трећа бијељанска, Бијелских добротвора, Бродоградитеља, Друга бијељанска и Прва бијељанска, на позету од хотела “Делфин” до Дома културе, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Plakat peticija InstitutПотписивање петиције за спас Института „Др Симо Милошевић”, у оквиру кампање „Сви заједно као један, Институт је свима вриједан", биће организовано сутра (четвртак, 21. септембар) на шеталишту испред Прве фазе Института, од 18:00 до 21:00 сат.

Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег Нови, у сриједу и четвртак, 20. и 21. септембра, бити обављено запрашивање комараца у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја у Соколовачкој улици у Зеленици (на потезу од броја 44 до бившег војног објекта), на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.