zgradaohn2024У циљу креирања нацрта Програма развоја културе за општину Херцег Нови од 2024. до 2027. године, Секретаријат за културу и образовање објављује јавни позив невладиним организацијама из Херцег Новог, које у Статуту имају дефинисано дјеловање из области од значаја за израду докумената, за предлагање представника/ца за учешће у радној групи.

zgrada OHN24Јавна расправа на Нацрт одлуке о партиципацији превоза ученика у градском, приградском и међуградском саобраћају у трајању од 15 дана биће одржана од 19. априла до 3. маја 2024. године.

books 3544295 640Комисија за суфинансирање пројеката за издавачку дјелатност у 2024. години донијела је једногласну одлуку да финансијски подржи пет пројеката у области издавачке дјелатности, саопштавају из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови.

mjuzikl Neki to vole vruceNSL2024Мјузиклом „Неки то воле вруће” Народног позоришта из Ниша, у режији Александра Маринковића, синоћ је у Херцег Новом почело 29. издање Херцегновских априлских позоришних свечаности.

nAS15042024AAA

Херцегновски средњошколци и студенти присуствовали су данас радионици „Бизнис логика и креација идеја” коју су организовали Општина Херцег-Нови и НВО Центар за омладинску едукацију, а у оквиру пројекта Европске омладинске картице. Младима Херцег-Новог представљене су могућности програма „Social Impact Award“ захваљујући којем најбоље бизнис идеје добијају менторску и финансијску подршку.