NSL2440220244Постављањем јавне расвјете од скретања за Њивице до Граничног прелаза Кобила биће у потпуности завршен пројекат освјетљавања магистралног појаса на територији општине Херцег Нови.

fasadaАгенција за изградњу и развој Херцег Новог објавила је Јавни позив за достављање захтјева за учешће у суфинансирању радова на фасадама зграда на територији општине Херцег Нови за 2024. годину. Рок за подношење захтјева је до 23. марта 2024. године.

00Spanjola13julАсфалтирањем Улице 13. јула код Шпањоле настављен је пројекат санације локалне путне инфраструктуре у Херцег Новом. Циљ локалне самоуправе је уредити и обновити прилаз сваком домаћинству.

UlicaNSL 210224Радови на асфалтирању улице Игњатија Злоковића у Бијелој биће комплетирани у наредних неколико дана, након што се на преосталом дијелу који још није асфалтиран (око 20 одсто дионице) изврше радови на постављању нових решетки и сливних шахти, као и постављању новог тумбина који ће бити положен испод приобалног пута.

naslovna20022024bbИз Секретаријата за комуналне дјелатности обавјештавају да су претходних дана завршени радови на асфалтирању путева у дужини од 350 метара (ширина 3 метра) и то у засеоцима у насељу Камено: Радовчићи, Кујачићи, Радојевићи, Становчићи и Руско насеље.