PredavanjeNSL070324Поводом обиљежавања Међународног дана жена – Осмог марта, Секретаријат за друштвене дјелатности и међународну сарадњу данас је организовао предавање „Репродуктивно здравље жена” којем су присуствовали ученици СМШ „Иван Горан Ковачић”.

1stadionIgaloРеконструисани помоћни терен Фудбалског клуба Игало 1929 добио је шест нових рефлектора, чиме је омогућен тренажни процес и одигравање утакмица и у вечерњим терминима.

grudasluzbazastitetestПотпредсједник Општине Херцег Нови, Мирко Мустур са сарадницима и представници херцегновске Службе заштите и спашавања, присуствовали су јуче у Грудама завршној прекограничној вјежби и презентацији резултата двогодишњег пројекта Европске уније којим су побољшани капацитети пет јединица цивилне заштите на подручју Западнохерцеговачке Жупаније и Херцег Новог.

NagradeNSL210224Награде и признања најбољим спортистима и младим талентима, спортским радницима и колективима за 2023. годину, уручене су синоћ на свечаној церемонији „Вече шампиона“ у Дворани Парк.

NAslovna20022024aaУ оквиру спортског програма 55. Празника мимозе, протеклог викенда одржан је 39. Мимоза куп, у организацији БК Вал. На турниру су учествовале екипе из Црне Горе, Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.