Nas18042024aa

У организацији ЈУ Дневни центар Херцег-Нови, данас су у Спортском центру у Игалу почеле Друге регионалне спортске игре за дјецу, омладину и старије особе са сметњама и тешкоћама у развоју. Данас и сутра у атлетским дисциплинама и стоном тенису такмичиће се преко 150 учесника из 24 екипе Црне Горе и региона.

nas18042024Дугогодишња сарадња Херцег-Новог и Града Источно Сарајево биће формализована потписивањем Повеље о братимљењу у наредном периоду, чиме ће привредне, културне, спортске и пријатељске везе бити ојачане, договорено је на данашњем пријему који је предсједник Општине Херцег-Нови, Стеван Катић са сарадницима приредио за градоначелника Источног Сарајева, Љубишу Ћосића и начелника Општине Источно Ново Сарајево, Јована Катића.

PostaNSL18042024Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић са сарадницима, данас је одржао радни састанак са извршним директором Поште Црне Горе, Јосипом Ђурашковићем и руководиоцем регионалног центра Пошта Херцег Нови, Љубомиром Одаловићем на којем је разговарано о санацији платоа и фасаде објекта у Игалу, као и могућности повећања броја пословница у Херцег Новом.

AmbulanteNSL170424Општина Херцег Нови ће и ове године финансирати рад туристичких амбуланти у Дому здравља и пружити подршку овој здравственој установи у рјешавању одређених проблема, поручено је са данашњег састанка председника Општине, Стевана Катића и в.д. директорице Дома здравља, др Драгане Кнежевић.

SjecanjeNSL170424Поводом 83 године од херојске погибије официра војске Краљевине Југославије, Милана Спасића и Сергеја Машере, на гробљу на Савини је служен парастос, а представници Матице Боке и Општине Херцег Нови су положили цвијеће.