nsl210322У улици Бокељских морнара на Савини данас су започети радови на изградњи канала за одвод атмосферске канализације.

По завршетку радова у два крака, услиједиће асфалтирање тих дионица и главног дијела улице, чиме ће бити реализована намјера Општине Херцег Нови да санира комплетну трасу од малопродајног објекта „Шкорпион“ до ресторана „Галија“.
Вриједност радова на изградњи канала за одвод атмосферске канализације у оба крака улице износи око 32 хиљада еура. Општина Херцег Нови је инвеститор, а извођач компанија „Fortismont“.
Терен су обишли секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић и директор Агенције за изградњу и развој Херцег Новог, Александар Ковачевић, који су истакли да ће у наредном периоду интензитет рада на санацији и реконструкцији улица бити појачан, те да грађани могу очекивати отварање још градилишта у више градских и приградских насеља.
Поред улице Бокељских морнара, реконструкција путне инфраструктуре ће ускоро почети и у Осијечкој улици, 29. децембра и Рибарској улици, укупне вриједности за ова четири пројекта око 250 хиљада еура. Услиједиће и радови на два крака у Устаничкој улици на Србини, вриједни 60 хиљада еура, као и радови на Степеништу Елизе Дуковић, гдје ће бити уложено око 100 хиљада еура.