Sanacija150422У понедјељак, 18. априла почеће радови на санацији клизишта на Топлој, изнад цркве Вазнесења Господњег, које угрожава дио магистралног пута М3 кроз Херцег Нови.

Током извођења радова доћи ће до измјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, на начин да ће се саобраћање на овој дионици магистрале одвијати неизмјеничним пропуштањем возила једном траком. Саобраћај ће бити регулисан постављањем семафора, обавјештава извођач радова.
Привремени режим саобраћаја биће на снази у периоду од 18. априла до 01. јуна, стоји у рјешењу које је на захтјев извођача донијела Управа за саобраћај.
Радови ће бити изведени према пројекту који је израдио „ГеоТ“ д.о.о. из Подгорице, а Управа за саобраћај је посао вриједан око 450 хиљада еура повјерила которској компанији „Briv Construction“.
Молимо грађане за стрпљење и разумијевање током трајања радова. Возаче путничких возила упућујемо да за саобраћање у правцу Мељине-Игало користе улицу Орјенски батаљон, а у правцу Игало-Мељине Његошеву улицу. На овај начин можемо допринијети растерећењу саобраћаја на магистрали, коју свакодневно користи велики број теретних и возила у транзиту.