zgrada OHN24Јавна расправа на Нацрт одлуке о партиципацији превоза ученика у градском, приградском и међуградском саобраћају у трајању од 15 дана биће одржана од 19. априла до 3. маја 2024. године.

Централна јавна расправа биће одржана у сали Скупштине општине Херцег Нови у уторак, 30. априла са почетком у 10.00 часова.
Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писаној форми могуће је доставити на адресу Општина Херцег Нови, Секретаријат за културу и образовање, преко Грађанског бироа ОХН, а у електронској форми на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Нацрт одлуке о партиципацији превоза ученика у градском, приградском и међуградском саобраћају и Програм јавне расправе биће доступан јавности објављивањем на сајту Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me и посредством ЈРДС РТХН.
Након спроведене јавне расправе, Секретаријат за културу и образовање ће размотрити примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеном јавној расправи.

Програм јавне расправе
Закључак
Нацрт одлуке