EYCA appЕвропска омладинска картица (ЕYCА) добила је мобилну апликацију, захваљујући којој више од 400 корисника из Херцег Новог сада има могућност да олашано користи све повољности ове картице у Црној Гори и широм Европе, обавјештавају из херцегновског Секретаријата за културу и образовање.

Апликација, коју су лансирали пројектни тим ЕYЦА програма и компанија “доМЕн”, намијењена је свим корисницима са важећим картицама и доступна је за преузимање за Андроид и иОС оперативне системе.
Циљ апликације је да младима омогући да све бенефите ЕYЦА картице користе и кроз мобилну апликацију коју увијек имају са собом.
Информације о коришћењу ЕYЦА мобилне апликације можете пронаћи овдје: https://www.omladinskakartica.me/vijesti/lansirana-eyca-mobilna-aplikacija
Пројекат Евопска омладинска картица реализује се у партнерству невладине организације Центар за омладинску едукацију и Управе за спорт и младе, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови која је обезбиједила набавку бесплатних ЕYЦА картица за младе на територији општине.