NaslovnaDCentar28122020Кориснике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег-Нови јутрос су обрадовали новогодишњи поклони.

Пакетиће су им уручили потпредсједница Општине Весна Самарџић и запослене у Секратаријату за локалну самоуправу, које су се данас дружиле са њима и пожељеле им све најљепше у 2021. години.

Током разговора са корисницима и запосленима, потпредсједница Самарџић најавила је да главни поклон за њих стиже током јануара, а то ће бити пресељење у нови Дневни центар који је изграђен у Суторини. Казала је да је уређење овог објекта, на који се дуго чека, у завршној фази  и да ће нова година почети усељењем у нове просторије, што вјерује да ће бити права радост за све кориснике.

Као и ранијих година, поклоне за све кориснике Дневног центра обезбиједила је Општина Херцег-Нови. Поред њих, пакетиће ће од локалне управе добити и сва дјеца у новским вртићима, ђаци прва четири разреда свих основних школа на подручју града, као и малишани из Мјесне заједнице Луштица.