foto RTHNimageПочела је јавна расправа на Нацрт Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2022. годину и трајаће до 14. марта 2022. године, обавјештавају из Секретаријата за просторно планирање и изградњу.

Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења можете доставити у писаној форми на адресу Општине Херцег Нови, Секретаријат за просторно планирање и изградњу, преко Грађанског бироа или мјесних заједница, а у електронској форми на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Централна јавна расправа биће одржана 11. марта 2022. године, у великој сали Скупштине општине Херцег Нови, са почетком у 12 часова.
Нацрт Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2022. годину доступан је у штампаној форми у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу, зграда Општине Херцег Нови, канцеларија 85, а у мјесним заједницама сваког радног дана од 08 до 15 часова.
Нацрт Програма уређења простора, као и Закључак о утврђивању Нацрта, Програм одржавања јавне расправе и Анкетни лист можете погледати и преузети овдје:

- Програм одржавања јавне расправе на Нацрт Програма уређења простора Општине Херцег – Нови за 2022.годину;
- Закључак о утврђивању Нацрта Програма уређења простора Општине Херцег – Нови за 2022.годину;
- Нацрт Програма;
- Анкетни лист


Извјештај о резултатима јавне расправе на Нацрт програма уређења простора Општине Херцег Нови за 2022. годину. Објављено дана 25.03.2022.