zgradaohn2022aa

Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег-Нови позива локална микро, мала и средња предузећа да поднесу пријаву за учешће на Јавном позиву у поступку додјеле средстава за Програмску линију за набавку опреме велике вриједности за туризам.

Ова програмска линија Министарства економског развоја и туризма је намијењена за суфинансирање трошкова набавке нове опреме за примарне угоститељске објекте за пружање услуге смјештаја и припремања хране, пића и напитака, за хотеле и сличне објекте (туристичко насеље, мотел, пансион, ецо лодге и wилд беаутy ресорт), а који не послују по кондо и мјешовитом моделу.

Министарство економског развоја и туризма одобрава рефундацију дијела трошкова у висини до 40% износа оправданих трошкова без ПДВ-а, односно у износу не мањем од 8.000 еура нити већем од 80.000 еура, а до 50% износа оправданих трошкова без ПДВ-а, у износу од 10.000 до 100.000 еура за привредна друштва у чијој оснивачкој структури у власништву од 100%, учествују особе женског пола и/или особе које имају до 35 година старости.

Рок за достављање пријава/захтјева је 30. септембар 2023. године до 15:00 часова, док је крајњи рок за подношење захтјева за рефундацију одобрених активности 1. новембар 2023. године до 15:00 часова.

Информације које се односе на Јавни позив корисници могу добити путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Детаљније информације везано за Јавни позив за учешће у поступку додјеле средстава за Програмску линију за набавку опреме велике вриједности за туризам, можете наћи на линку:

https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-ucesce-u-postupku-dodjele-sredstava-za-programsku-liniju-za-nabavku-opreme-velike-vrijednosti-za-turizam