plakat25052023a

ЈУК Херцег фест у сарадњи са Општином Херцег-Нови и Туристичком организацијом Херцег-Нови, PINK БХ телевизијом и Удружењем Севдах, приређује туристичко забавну манифестацију Дани Босне и Херцеговине у Херцег-Новом, сутра и у  суботу 26. и 27. маја.

Током дводневне манифестације у парку Бока ће бити постављене намјенске кућице у којима ће гости из Босне и Херцеговине представити гастро специјалитете, рукотворине са свог подручја и туристичке потенцијале ове државе.

Туристичке заједнице кантона Сарајево, затим кантона Тузла као и кантона Горажде приказаће љепоте које посједују та поднебља уз жељу да се упознају и са љепотама које пружа Херцег-Нови и Бока.

Дружење ће бити употпуњено концертима, а публика ће се прве вечери (26. мај) од 20:00 сати, присјетити хитова Кемала Монтена, које изводи његов сарадник и пријатељ Ибро Лабунски уз сина Адама Лабунског, тренутно једног од најпопуларнијих извођача на Балкану.

Вече севдаха је на програму у суботу, 27. маја, такође од 20:00 сати, а концерт ће одржати Санел Смоло и Канита Карић.

Манифестацији ће присуствовати делегације званичника градова, кантона, туристичких организација и агенција, као и привредника из Босне и Херцеговине.