KenovaNSLКонференција “Кенова” ће први пут бити одржана 15. и 16. априла 2022. године у Херцег Новом, на тему “Дигитални маркетинг у туризму”.

Конференција је намијењена запосленима у свим дјелатностима које чине туризам, као и локалним и државним институцијама које су блиске туризму, а циљ је маркетиншка едукација и припрема за предстојећу љетњу сезону у Црној Гори. Предавања ће бити организована у хотелу “Palmon Bay” у Игалу, а учешће је бесплатно уз обавезну пријаву.
Конференција ће бити организована у сарадњи са Секретаријатом за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег Нови и локалном Туристичком организацијом. Спонзор свих предавања и панел дискусије је Јана вода.
Током два дана, предавачи ће учесницима представити најновије трендове у свијету маркетинга и презентовати позитивне примјере из праксе.
- Теме на конференцији покривају све сфере дигиталног маркетинга, па ће посјетиоци током предавања научити све што је неопходно за креирање квалитетне промоције дестинације или појединачног угоститељског објекта - од тога како правилно користити друштвене мреже у циљу промоције, до тога зашто ваш ресторан мора имати квалитетан лого, најављују организатори.
Ради што боље презентације и приступа проблематици, предавања су плански подијељена, тако да је први дан (петак, 15.04.) намијењен запосленима у туристичким организацијама, туристичким агенцијама и примарним угоститељским објектима (хотели, туристичка насеља, туристички ризорти и др.).
Herceg Novi080422Други дан конференције (субота 16.04.) прилагођен је за потребе комплементарних и осталих угоститељских објеката (апартмани, собе, сеоска домаћинства, ресторани, кафе барови, плаже и др.).
Првог дана конференције, осим наведених предавања, организује се и панел дискусија на тему “Маркетинг у туризму” на којој ће наступити локални и регионални стручњаци у области маркетинга.
Учешће на конференцији је бесплатно, уз обавезну регистрацију посјетилаца на сајту конференције - www.kenova.marketing
Оба дана конференције започињу предавањима од 11 сати, а замишљено је да читав програм буде конкретан и ефикасан, те да не траје дуже од 4 сата. Догађај ће бити одржан у конференцијској сали хотела Palmon Bay у Игалу, а број мјеста за оба дана конференције је ограничен.
Позив за присуство на конференцији ће бити упућен туристичким организацијама свих градова у Црној Гори, националној Туристичкој организацији, као и свим заинтересованим привредницима који се баве туризмом и угоститељством.
Све додатне информације о конференцији, као и детаљан списак тема и предавача можете пронаћи на сајту конференције, као и на налозима на друштвеним мрежама (@kenova.marketing).