parkmimoze23Парк мимозе синоћ је био тијесан за све оне који су дошли да уживају у концерту састава Нови фосили, као и у богатом пратећем програму. О утисцима можда најбоље говори чињеница да је по завршетку наступа публика наставила још пола сата да у глас пјева највеће хитове попут “За добра стара времена”, “Милена”, “Да те не волим”, “Ја сам за плес”.

Концерту је присуствовало око 2.500 посјетилаца, а током јучерашњег дана Парк мимозе посјетило је око 5.000 људи, од којих је око 1.000 искористило прилику да клиза уз море, процјењују организатори. Како кажу, због изузетног интересовања, клизалиште је било отворено до поноћи.
Концерту Нових фосила претходио је наступ Балканске лавине, састава који чине бубњари Драгољуба Ђуричића. Програм је почео у 16 часова и трајао до поноћи. Публику су за концерт загријали салса журка са школом салсе “Револуцион”, зумба за дјецу и одрасле и атрактивна плесачица са ватром, а понуда делиција у парку проширена је викенд базаром производа домаће радиности.
Програм у Парку мимозе у оквиру 54. Празника мимозе наставља се сваког дана до краја 54. Празника мимозе, а вечерас ће за музички угођај бити задужени Огњен Гвозденовић и Хаппy Фридаy. Уз Нове фосиле, неки од извођача који ће наредних дана увеличати фешту у Парку су Кубисмо, 26. фебруара и Нено Белан, 03. марта.
У оквиру Парка Мимозе налази се девет 9 кућица у којима можете да пробате локалне специјалитете, као и топле и хладне напитке, а посебни садржаји припремљени су за најмлађе. Радно вријеме Парка Мимозе је сваког дана од 10 до 00 часова. Клизалиште је отворено сваког дана до 05. марта, од 10 до 23 часа. Клизаљке свих бројева се могу изнајмити на самом клизалишту, а након промотивног периода цијена ће износити 2€ за пола сата клизања.

Фото: Милош Самарџић