sohn20092021Одборницима локалног парламента достављен је захтјев за проширење дневног реда четврте редовне сједнице Скупштине општине Херцег Нови, која је заказана за 22.09.2021. године.

На предложеној допуни дневног реда налазе се следеће тачке:

  1. Предлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о Буџету општине Херцег Нови за 2021.годину.
  2. Предлог Одлуке о измјени Одлуке о стипендирању и награђивању студената.
  3. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса-фекалана канализација у насељу Чела, Општина Херцег Нови.
  4. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса-фекалана канализација у Кумбору, Општина Херцег Нови.
  5. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса-фекалана канализација у Мељинама, Општина Херцег Нови.
  6. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса – објекат привредног развоја-привредни објекат на локацији кп 6394/1 КО Суторина, Општина Херцег Нови.
  7. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса – објекат привредног развоја-привредни објекат на локацији кп 6388 КО Суторина, Општина Херцег Нови.
  8. Предлог Одлуке о утврђивању локације за локални објекат од општег интереса – објекта водоводне инфраструцтуре – измјештање цијеви Регионалог водовода на локацији кп 583/1 КО Ђеновићи.
  9. Предлог Одлуке о разрјешењу члана Одбора директора “Vodacom” ДОО.
  10. Предлог Одлуке о измјени Одлуке о одређивању одборника који присуствују закључењу брака.
  11. Предлог Рјешења о разрјешењу и именовању члана Одбора за буџет, привреду и развој Скупштине општине Херцег Нови.

Почетак четвртог редовног засиједања локалног парламента заказан је за 10 часова, у великој сали Скупштине општине.

Материјал за сједницу можете преузети овдје.