najava SOHN271221Предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Иван Отовић заказао је пету редовну сједницу локалног парламента за понедјељак, 27.12.2021. године у великој сали Скупштине општине са почетком у 10 часова.

На предложеном дневном реду налазе се следеће тачке:

-Предлог Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Одлуке о комуналном реду.
-Предлог Одлуке о накнадама за коришћење општинских путева на територији Општине Херцег Нови.
-Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса – локалног пута на Луштици.
-Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса – соларне електране на крову ЈПУ „Наша радост“ на Савини.
-Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса – објекта привредног развоја – привредног објекта на локацији кп 108 КО Суторина.
-Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - објекта привредног развоја – привредног објекта на локацији кп 621/15 КО Требесин.
-Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса – објекта привредног развоја – привредног објекта на локацији кп 1688/9 и 1688/12, све КО Поди.
-Предлог Одлуке о измјенама Одлуке о порезу на непокретности у Општини Херцег Нови („Сл.лист ЦГ-Општински прописи“ бр. 55/19, 3/20, 14/20)
-Предлог Одлуке о измјенама и допуни Одлуке о прирезу порезу на доходак физичких лица („Службени лист РЦГ-општински прописи“ бр.37/03, 8/04 „Службени лист Црне Горе – општински прописи“ бр. 6/20)
-Предлог Одлуке о утврђивању цијене услуга дневног боравка у ЈУ „Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови“.
-Предлог Одлуке о доношењу Локалног акционог плана за постизање родне равноправности у Општини Херцег Нови за период 2021-2025.године.
-Предлог Одлуке о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу „Парк природе Орјен“ Херцег Нови.
-Предлог Одлуке о давању сагласности на Статут Друштва са ограниченом одговорношћу „Агенција за изградњу и развој Херцег Новог“ Херцег Нови.
-Предлог Одлуке о расподјели добити и покрићу губитка Друштва са ограниченом одговорношћу „Агенције за изградњу и развој Херцег Новог“ Херцег Нови.
-Предлог Програма рада Скупштине општине Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Одлуке о давању сагласности на Одлуку о измјенама и допунама Финансијског плана Туристичке организације Херцег Нови за 2021.годину.
-Предлог Одлуке о давању сагласности на Програм рада и Финансијски план Туристичке организације Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Програма рада са Финансијским планом ДОО „Водовод и канализација“ Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Програма рада са Финансијским планом ДОО „Чистоћа“ Херцег Нови за 2022. годину.
-Предлог Програма рада са Финансијским планом ДОО „Комунално стамбено“ Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Програма рада са Финансијским планом ДОО „Спортски центар Игало“ за 2022.годину.
-Предлог Програма рада са Финансијским планом ДОО „Паркинг сервис Херцег Нови“ Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Плана рада ДОО „Друштво за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре у Општини Херцег Нови“ за 2022.годину.
-Предлог Плана активности Агенције за развој и заштиту Орјена – Херцег Нови ДОО као управљача ПП „Орјен“ за 2022.годину са циљем и визијом развоја.
-Предлог Плана и програма рада са Финансијским планом ЈУ „Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју“ Херцег Нови за 2022.годину.
-Предлог Одлуке о давању на коришћење и управљање објеката јавне гараже „Паркинг сервис Херцег Нови“ ДОО Херцег Нови;
-Предлог Одлуке о давању сагласности на Статут Друштва са ограниченом одговорношћу „Водовод и канализација“ Херцег Нови;
-Предлог Рјешења о давању сагласности на Рјешење предсједника Општине о именовању потпредсједнице Општине Херцег Нови.
-Извјештај о реализацији туристичке сезоне 2021.године са Анкетом туриста.
-Избор и именовања.
-Одборничка питања и одговори.
Материјале за сједницу можете преузети овдје.