DjedMrazNSLДодјелу више од 2.600 поклон пакетаића за основце и полазнике вртића у Херцег Новом, Дјед Мраз је почео данас, посјетом ОШ „Дашо Павичић“ на Топлој и подручним одјељењима у Игалу и Суторини.

Пакетиће је обезбиједила Општина Херцег Нови, а помоћници Дједа Мраза данас су били потпредсједник Општине, Милош Коњевић и Јованка Матковић испред локалне самоуправе, који су се дјеци захвалили што су били добри и пожељели све најљепше у наредној години.
Потпредсједник Коњевић подсјетио је да Општина Херцег Нови ове године одлучила да Нова година буде у знаку даривања, како поклона најмлађим суграђанима, тако и пакета помоћи за око 350 породица које се налазе у тешкој материјалној ситуацији. Уз тај хумани аспект, 30. децембра ће на платоу испред зграде Општине Херцег Нови бити организована Дјечија Нова година, а 1. и 2. јануара 2023. године свирке на Шкверу и у Игалу.

Уручивање поклон пакета у васпитно-образовним установама биће настављено сваког дана до петка, 30. децембра када ће на Дјечијој Новој години наши најмлађи суграђани имати прилику да уживају у музичком и забавном програму, друже се са Дједом и Бабом Мраз, вилењацима, аниматорима на штулама и ликовима из цртаних филмова и стрипова.