grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Predstavljen projekat “Flood&Fire”: Unaprijeđenje sistema zaštite od poplava i požara u Herceg Novom, Trebinju, Konavlima i Ravnom

  • ponedjeljak, 01 februar 2021 17:14

prezentacija projekta FloodFire1Projekat “Flood&Fire” na kojem je  vodeći partner Opština Herceg Novi predstavljen je u Trebinju tokom proteklog vikenda. U ime novske lokalne uprave prezentaciji su prisustvovali savjetnik predsjednika Jovan Subotić, Aleksandar Škobalj iz Službe zaštite i spašavanja i Ivan Otović iz opštinske Kancelarije za međunarodnu saradnju.

Opširnije...

Novi sistem grijanja dvorane Sportskog centra Igalo kroz projekat Wood Key

  • utorak, 15 septembar 2020 19:44

konferencija15092020Sportski centar Igalo dobiće novi, ekološki prihvatljiv i ekonomski isplativiji sistem grijanja dvorane zahvaljujući prekograničnom projektu Wood Key na kojem je partner Opština Herceg Novi, saopšteno je danas na konferenciji za novinare opštinske Kancelarije za međunarodnu saradnju.

Opširnije...

Projekat ADRINET: Italijanski ribari u posjeti Herceg Novom

  • petak, 20 decembar 2019 15:18

Adrinet19U okviru aktivnosti koje Kancelarija za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi  sprovodi na EU projektu ADRINET, predstavnici opštine Kastro iz Italije boravili su tri dana u Herceg Novom.

Opširnije...

Srednjoškolci iz Herceg Novog na omladinskom festivalu u Italiji

  • ponedjeljak, 02 decembar 2019 16:01

OMFI19Pordenone – U organizaciji Kancelarije za međunarodnu saradnju u okviru EU projekta European Youth Empowerment Festivals (EYE-Festivals), učenici JUSMŠ ,,Ivan Goran Kovačić'' zajedno sa preko sto mladih učestvovali su na prvom omladinskom „EYE“ festivalu koji je održan 26. i 27. novembra u italijanskom gradu Pordenoneu.

Opširnije...

Projekat ACHIEVE u Herceg Novom - Mladi učili i razgovarali o EU

  • petak, 08 novembar 2019 11:50

NAs08112019Veliki broj učenika JUSMŠ ,,Ivan Goran Kovačić'' iz Herceg Novog učestvovalo je u Prvom lokalnom događaju međunarodnog projekta ACHIEVE održanom u ovoj školi. Događaj koji je za cilj imao da približi EU mladima, kao i da ih podstakne da razmišljaju o položaju i odnosu Crne Gore naspram EU, organizovala je Kancelarija za međunarodnu saradnji Opštine Herceg Novi u saradnji sa nastavnim osobljem i učenicima novske srednje škole.

Opširnije...