grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Najmlađe zvijezde filma “Dara iz Jasenovca“ kod predsjednika Opštine: Trojke iz Herceg Novog ponos grada

  • srijeda, 03 mart 2021 16:39

00daraTrenutno najmlađi glumci iz Herceg Novog, Jakov, Simon i Luka Šaranović, koji su tumačili lik malog Buda u filmu „Dara iz Jasenovca“, posjetili su danas Opštinu Herceg Novi, gdje su ih primili predsjednik Stevan Katić, predsjednik lokalnog parlamenta Nikola Samardžić, potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić i šefica Kabineta predsjednika Dragana Stanišić.

Opširnije...

Preduzeti prvi koraci ka realizaciji izgradnje nove škole u Igalu

  • ponedjeljak, 01 mart 2021 18:09

00planskoleU Kabinetu predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića danas je održan sastanak novoformirane radne grupe čiji je zadatak da utvrdi da li postoje prostorni, geodetski, građevinski i drugi preduslovi za izgradnju osnovne škole u Igalu.

Opširnije...

Predsjednik Katić pozvao Ministarstvo ekonomskog razvoja da obezbijedi subvencije za sve privrednike pogođene aktuelnom krizom

  • petak, 26 februar 2021 18:00

nsl2602Tokom proteklih desetak dana, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić održao je više sastanaka sa predstavnicima preduzetnika, ugostitelja i privrednih lica pogođenih epidemiološkim mjerama, odnosno zatvaranjem u cilju prevencije širenja virusa Covid19.

Opširnije...

Još jedan projekat za ljepše novske skale: Počeli radovi na uređenju stepeništa u Topaljskoj ulici

  • petak, 26 februar 2021 15:44

ToplaNSLPočeli su radovi na uređenju stepeništa u Topaljskoj ulici, koja povezuje magistralu i Njegoševu ulicu. Stepenište će biti betonirano i osvijetljeno.

Opširnije...

Katić: Nećemo dozvoliti propast Instituta i ugrožavanje egzistencije radnika

  • srijeda, 24 februar 2021 16:14

nsl2402Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić lično će se založiti za hitno rješavanje problema u kojima se nalazi Institut “Dr Simo Milošević” Igalo, radi očuvanja ustanove koja je brend grada i države.

Opširnije...