grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Održan sastanak učesnika projekta “Adriatic Canyoning”, danas pohod na Orjen

  • ponedjeljak, 03 jun 2019 09:54

Adriatic-Canyoning-sastanak-0106Orjen Adventure Weekend, u sklopu IPA-CBC INTERREG projekta Adriatic Cayons Adventure Tours – “Adriatic Canyoning”, u sklopu kojeg je i izgrađen adrenalinski park na Vrbanju, započeo je juče dolaskom predstavnika partnerskih gradova i prezentacijom o Parku prirode Orjen.

Opširnije...

Građanski biro Opštine Herceg Novi od sjutra radi do 19 sati

  • utorak, 14 maj 2019 13:23

GBIRO2019Građanski biro u zgradi Opštine će od sjutra, 15. maja raditi do 19 sati.  Službenici će sa strankama raditi tri sata duže nego u zimskom dijelu godine, imajući u vidu povećan obim posla.

Opširnije...

Otvoren 52. Hercegnovski zimski salon, pod motom ”Paralele”

  • ponedjeljak, 04 februar 2019 11:34

NASLOVNA Zimski salon 2019Prva nagrada 52. Hercegnovskog zimskog salona dodijeljena je Miodragu Šćepanoviću, za skulpturu pod nazivom „Zatišje“, odlučio je žiri ove prestižne likovne manifestacije.

Opširnije...

Predavanje “Primjena Zakona o zaštiti podataka o ličnosti sa osvrtom na posebne kategorije ličnih podataka”

  • ponedjeljak, 24 decembar 2018 14:58

Predavanje na temu „Primjena Zakona o zaštiti podataka o ličnosti sa osvrtom na posebne kategorije ličnih podataka“ biće organizovano u Velikoj sali Opštine Herceg Novi, u srijedu 26. decembra 2018. godine, uterminu od 11 do 12.30 sati.

Predavači će biti Aleksa Ivanović, član Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama i Nikola Mrdak, savjetnik u Agenciji.

Svi službenici lokalne uprave koji u svojim poslovima i zadacima primjenjuju Zakon o zaštiti podataka o ličnosti da prisustvuju ovom predavanju, kao i predstavnici medija, s obzirom da bi se jedan segment predavanja odnosio i na izvještavanje novinara u kontekstu zaštite ličnih podataka, pozvani su da isprate ovo predavanje.

Bizeova “Karmen” na Kanli Kuli za pamćenje! Čarobno veče na najlepšoj pozornici na Jadranu i pun auditorijum

  • ponedjeljak, 27 avgust 2018 12:44

00perSinoć je na Kanli Kuli u Herceg Novom održana premijera opere Karmen Žorža Bizea, koja je obeležila ovogodišnji Operosa Montenegro Opera Festival.

Opširnije...