grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Deratizacija javnih površina u utorak 11.05.

  • ponedjeljak, 10 maj 2021 11:23

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, obavještava  građane, da će se na teritoriji Opštine Herceg Novi u utorak,  dana 11.05.2021.god., izvršiti deratizacija javnih površina, uz molbu vlasnicima kućnih ljubimaca da u ovom periodu, shodno Odluci o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim kućnim ljubimcima, povedu računa o bezbijednosti svojih ljubimaca.
Deratizacija se sprovodi na teritoriji Opštine Herceg Novi od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ul.Sava Ilića, Njegoševa, Save Kovačevića, pojas uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalni put duž Rivijere. Deratizacija obuhvata kanalizacione šahtove i sva kontejnerska mjesta na području Opštine, kao i javne zelene površine oko stambenih objekata.

Privremena izmjena režima saobraćaja u Njegoševoj i ulici Save Kovačevića u četvrtak, 29. aprila

  • srijeda, 28 april 2021 12:33

Radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja radova odvozu viška materijala sa dionice puta koja je nedavno sanirana, privremeno se mijenja režim saobraćaja na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do hotela “Plaža”, u četvrtak (29. april), na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 05 časova do 06 časova.

Privremena izmjena režima saobraćaja u Njegoševoj i ulici Save Kovačevića za 26. i 27. april

  • nedelja, 25 april 2021 21:42

Radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja radova na asfaltiranju 710 metara dionice Njegoševe-ulica Save Kovačevića, privremeno se mijenja režim saobraćaja na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do hotela “Plaža”, u ponedjeljak (26.04.) i utorak (27.04.), na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Opširnije...

Privremena izmjena režima saobraćaja u Njegoševoj i ulici Save Kovačevića tokom vikenda (24.-26. april)

  • četvrtak, 22 april 2021 12:33

Radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja radova na asfaltiranju 710 metara dionice Njegoševe-ulica Save Kovačevića, tokom vikenda i u ponedjeljak ujutro se privremeno mijenja režim saobraćaja na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do hotela “Plaža”, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 11 časova u subotu (24.04.), do 06 sati u ponedjeljak (26.04.) .

Udruženje boraca NOR-a doniralo sredstva za pomoć opremanju Dnevnog centra

  • utorak, 20 april 2021 14:53

00NORUdruženje boraca NOR-a Herceg Novi doniralo je Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi iznos od 1.300 eura, sa željom da pomognu rad ove ustanove od izuzetnog značaja za grad.