ArhusNSL16724Arhus karavan, koji je pokrenulo Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera u saradnji sa Eko-fondom, Agencijom za zaštitu životne sredine i Arhus centrima iz Podgorice, Berana, Nikšića i Kolašina danas je posjetio Opštinu Herceg Novi.

arhus karavan hn„Arhus karavan“ posjetiće Herceg Novi u novom terminu, u utorak (16. jul) umjesto u petak (12. jul), kako je ranije bilo planirano.

arhus karavan hnMinistarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Agencija za zaštitu životne sredine, Fond za zaštitu životne sredine u saradnji sa pet Arhus centara u Crnoj Gori pokrenuli su “Arhus karavan”, u cilju podizanja svijesti građana o značaju uključenosti javnosti u očuvanju i poboljšanju kvaliteta životne sredine.

zgradaohn2022Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi raspisao je Javni oglas za izbor domaćina iz lokalne mreže planinskih staza na području opštine Herceg Novi.

Danplanetensl0424Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost, Planinarski klub Subra i Alpinistički klub Niskogorci, organizovali su pješačku turu od ranča Arjen na Žvinjama do crkve Svetog Ilije na Ilinici.