00skupstinaoHNRoditelji svih beba rođenih ubuduće u Herceg Novom dobiće uvećanu naknadu za novorođenčad koja sada iznosi 500 eura, umjesto dosadašnjih 100. Takođe, Opština je naknadu za rođenje blizanaca uvećala sa 1.000 na 2.000 eura, dok je naknada za trojke uvećana na 5.000 eura, umjesto dosadašnjih 2.000.

Vesna SU susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Sekretarijat za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi je pokrenuo akciju nabavke poklon-paketa u vidu osnovnih životnih namirnica, kako bi pomogao novskim porodicama koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

NSL281222Predstavnici Opštine Herceg Novi, lokalnog parlamenta i Turističke organizacije Herceg Novi posjetili su danas Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, gdje su štićenicima centra uručili poklon paketiće i novčane vaučere, te njima i njihovim roditeljima poželjeli srećnu Novu godinu i još mnogo radosnih trenutaka i osmijeha.

paketpomociOpština Herceg Novi je u susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima pokrenula akciju nabavke poklon - paketa hrane u vidu osnovnih životnih namirnica za porodice u teškoj materijalnoj situaciji.

NSL261022Predstavnici Agencije za zaštitu konkurencije održali su juče obuku za službenike Opštine Herceg Novi, na temu državne pomoći i unosa podataka u opšti registar državne pomoći.