U subotu, 17. februara, privremeno će biti zabranjen saobraćaj na lokalnom putu kroz naselja Đenović, Baošići i Bijela, na potezu od kružnog toka u naselju Đenović do Doma kulture u Bijeloj. Zabrana će biti na snazi od 9.45 do 16.00 časova.

Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti informišu da su odluku o izmjeni režima saobraćaja donijeli radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja Fešte od mimoze, ribe i vina.

Zbog nesmetanog i bezbjednog kretanja povorke i odvijanja ceremonije svečanog otvaranja 55. Praznika mimoze, u petak, 16. februara će biti izmijenjen režim saobraćaja od Igala do centra grada, saopštavaju Sekretarijata za komunalne djelatnosti.

Zbog nastavka sanacije lokalnog priobalnog puta u naselju Đenović, saobraćaj će biti zabranjen od 1. do 10. februara 2024. godine, na potezu od skretanja prema „Sun village” do mula „Vojvodić”, saopštavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti.

Saobraćaj će privremeno biti zabranjen za sve vrste vozila na lokalnom priobalnom putu u naselju Đenović, na potezu od skretanja prema „Sun village“ do mula „Vojvodića“, od 20.  do 31. januara 2024. godine.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, odluka o izmjeni režima saobraćaja donijeta je radi bezbjednog i nesmetanog odvijanja sanacije dijela trase donjeg priobalnog puta u blizini mula „Vojvodića“ – Đenović.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Đačkoj ulici u Zelenici na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, u periodu od 7 do 14 časova, u ponedeljak 15. januara.

Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti obavještavaju da neće biti zabrane saobraćaja 6, 7. i 8. januara na putu ka Mojdežu, od raskrsnice za Sušćepan do Ratiševine.

Prema redovnom rasporedu, saobraćaj je zabranjen danas (5. januara) do 17.00 časova, a nakon toga, tokom prazničnih dana, neće biti zabrane. O nastavku radova građani će biti blagovremeno obaviješteni.

Podsjećamo, do povremenih izmjena režima saobraćaja na putu ka Mojdežu dolazi zbog uklanjanje kamenog nasipa iznad lokalnog puta.

Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti obavještavaju da će sjutra i preksjutra (4-5.01.2024.) od 9 do 17 sati časova biti zabranjen saobraćaj na putu ka Mojdežu, od raskrsnice za Sušćepan do Ratiševine.

Podsjećamo, na putu ka Mojdežu u toku je uklanjanje kamenog nasipa iznad lokalnog puta zbog čega dolazi do povremenih izmjena režima saobraćaja.

U periodima zabrane mještani mogu koristiti putni pravac ka Sutorini, preko Tijesnog klanca.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice ulica V Crnogorske brigade i Sava Ilića (bivši hotel “Tamaris”) do raskrsnice ulica Njegoševe i Osječke, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

MaremareNVO„Očuvanje nasljeđa i promocija tradicionalnih vještina” naziv je projekta koji NVO Mare Mare realizuje od početka septembra. Cilj je da se kroz radionice u kojima je deset žena šilo, vezlo i heklalo očuvaju stari zanati karakteristični za Herceg Novi i Crnu Goru.

Radi nesmetanog i bezbjednog uklanjanja kamenog nasipa iznad lokalnog puta u Mojdežu, Sekretarijat za komunalne djelatnosti je donio odluku o izmjeni režima saobraćaja u dijelu ovog sela.
Saobraćaj će biti zabranjen za sva vozila, od raskrsnice za Sušćepan do Ratiševine, od utorka do četvrtka, od 9.00 do 17.00 časova.
Potom će, od petka, 29. decembra do nedelje, 31. decembra saobraćaj biti zabranjen od 00.00 do24.00 časa.
Tokom perioda zabrane, Sekretarijat upućuje građane da koriste putni pravac ka Sutorini, preko Tijesnog klanca.