RadoviNSL021023U Zelenici, neposredno uz Osnovnu školu “Ilija Kišić” završeni su radovi na izgradnji trotoara, u dužini od oko 100 metara.

Nasl19092023Više dionica i puteva u naseljima Gomila, Prijevor, Mojdež, Ratiševina i Sušćepan biće asfaltirano tokom naredne godine, a već sledećeg mjeseca će početi radovi u Igalu i na Savini: sanacija trotoara u ulici V crnogorske brigade, sanacija i asfaltiranje ulice Sava Ilića, te sanacija ulice Braće Grakalića. Cilj je, kako je više puta do sada isticano, ulagati u razvoj šireg gradskog ali i prigradskog dijela kao i zaleđa.

NSL15092023Izgradnja nove autobuske stanice odvija se prema utvrđenom dinamičkom planu, saopšteno je potpredsjedniku Opštine Herceg Novi Mirku Musturu i sekretaru za komunalne djelatnosti Vasiliju Seferoviću tokom obilaska gradilišta.

NSL140923Put od gradskog groblja u Savinskoj dubravi do crkve Svetog Save biće očišćen i uređen, a prostor u porti oplemenjen postavljanjem klupa, dogovoreno je nakon što su dionicu danas obišli potpredsjednik Opštine Herceg Novi Mirko Mustur, sekretar za komunalne djelatnosti Vasilije Seferović, direktor Komunalno stambenog preduzeća Boris Seferović i arhijerejski namjesnik za Herceg Novi, protojerej stavrofor Obren Jovanović.

SutorinaNSL110923Korito rijeke Sutorina i ove godine će biti očišćeno od Pavlovića mosta na magistrali u Igalu do državne granice na Debelom brijegu.