Nas04042024

Mjesna zajednica Bijela je, u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne djelatnosti, Sekretarijatom za lokalnu samoupravu i Komunalno stambenim preduzećem Herceg-Novi, otpočela izgradnju nove trase rasvjete u Ulici Brodograditelja u Bijeloj.

radovisetalisteIgaloDruga faza rekonstrukcije šetališta u Igalu odvija se planiranom dinamikom, kazao je predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić nakon što je sa predstavnicima opštinskih službi i izvođačem radova juče obišao trasu od Omladinskog parka do hotela Palmon bay. Planom je predviđeno i uređenje Omladinskog parka kao i uklanjanje nepravilnosti koje su uočene na privatnim objektima, kako bi ovaj dio Igala do početka turističke sezone imao potpuno novi izgled.

TrebinjskaNSL180324Put od magistrale do Servisne zone - krak Trebinjske ulice dug 800 metara, asfaltiran je juče, a Opština Herceg Novi je tokom realizacije imala podršku lokalnih privrednika koji posluju u toj zoni.

SanacijaNSL080324Iz Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog obaveštavaju da su završili asfaltiranje puta na Žvinjama, u dužini od 230 metara.

nas05032024a

Iz Agencije za izgradnju i razvoj grada obavještavaju da su završeni radovi na asfaltiranju još dvije ulice: Vinogradarske u Sutorini i Novo Mesto u naselju Gomila.