zgrada OHN 2024Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama donijela je odluku o raspodjeli sredstava iz Budžeta Opštine Herceg-Novi za projekte nevladinih organizacija u 2024. godini.

SajamSportaNSL160624Sajam sporta, koji se obilježava u okviru Dana reprezentacije, održan je juče na terenu FK Obilić u Sutorini, a predstavilo se se više od dvadeset sportskih klubova i organizacija iz Kotora, Tivta, Budve i Herceg Novog.

TerenNSL150624Novi teren za mali fudbal u okviru Sportskog centra Igalo otvoren je sinoć Spasovdanskim turnirom za djecu, na kojem učestvuju domaće ekipe FK Igalo, FK Obilić, FK Pomorac, FK Orjen i i gosti iz Sjeverne Makedonije, FA Vevčani.

Mreze130624002Opština Herceg Novi i Ministarstvo sporta i mladih organizuju sutra (14. juna) Sajam sporta u okviru programa Dan reprezentacije, na terenu FK Obilić, pored Polino arene.

FK Orjen NSL11624Potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Mirko Mustur i ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić potpisali su Memorandum o saradnji kojim je definisano sufinansiranje projekta izgradnje montažnih tribina na stadionu FK Orjen u Zelenici.